diumenge, 29 de novembre del 2009

TERRA DE FOC








Lanzarote terra de volcans i de superaciò


Qui arriba a la illa sense saber a on va veu un paisatge desolador, però quan coneixes la història canvies immediatament el xip, t'andenes de la força destructiva de la naturalesa i al mateix temps com torna a començar la vida. La gent valenta d' aquesta terra treu profit de cada pedra,

de cada racó del seu pobles: dunes, lava negra,bombolles, cons dels volcans, muntanyes de preciosos colors, mar... han creat un Paradís de pau i esplendor pel turisme.

El personatge més emblemàtic de les Canarias és Cesar Manrique, pintor, escultor i humanista que va crear verdaderes obràs d'art, totalment intagrades en el paisatge: " Los jameos del agua", " La Fundacion"que porta el seu nom, "La cueva de los verdes"El parque nacional de Timanfaya amb el seu restaurant el Diablo en la montaña del fuego " on encara pots veure sortí el foc de la seves entranyes."El jardin de los cactus"una marevella de cactus que són tan grans con arbres. Tot dissenyat per Manrique, de veritat un geni juntament amb el seu arquitecte Jesús Soto.
També em va agrada molt el " museo del campesino" i el "museo Lagomar" de Jesús Soto al que no tinc paraules per descriura`l
He viscut una setmana d'emocions intenses em semblava esta a un altre mont amb tants colors: negres, ocres, vermells, el blau i bert del mar. Dono gracies a la vida perquè m'hagi permès disfrutar-ho.

1 comentari:

  1. Hola Roser, comparto contigo las diferentes cosas de la naturaleza que hay en la isla, incluso si te llevan con los hojos vendados hasta Timanfalla puedes pensar que estas en la luna o otro planeta.

    Hasta pronto. Maria Luz

    ResponElimina