diumenge, 7 de març del 2010

8 de març, dia de la dona traballadora





Què és el Dia Internacional de la Dona Treballadora?

Es considera un jornada de lluita feminista en tot el món en commemoració del dia 8 de març de 1908 en que les treballadores d'una fàbrica tèxtil de Nova York anomenada Cotton declararen una vaga en protesta per les condicions insoportables de treball. L'amo no acceptà la vaga i les obreres ocuparen la fàbrica. L'amo llavors tancà les portes i prengué foc morint les 129 treballadores que eren a dins.
En el 2010 estem més bé , però en cara hi ha descriminacio. Queda molt per la total igualtat, és per això que la lluita te que seguir. Em els anys potser que arribi .Esperem que amb el temps vagui canviant.
reser

3 comentaris:

  1. MENTRES EL MON ESTIGUI GOBERNAT PER HOMES NO TINDREM MAI ELS MATEIXOS DRETS PERQUE PERDRIEN LA MAJORIA I NO ELS COMBE

    ResponElimina
  2. ROSER: A pesar que estamos en democracia, queda mucho trabajo para que se nos reconozca la igualdad, es lamentable pero es así. ROSA.

    ResponElimina
  3. Hay que seguir la jornada de lucha, porque aunque hemos avanzado, todavia nos falta camino por andar, espero que con el tiempo y la educación, sera un reconocimiento a la Igualdad
    Mary.

    ResponElimina